Мрежа

Седмичен хороскоп за 22-28 август, от Овен до Дева

Вижте какво вещаят звездите според хороскопа, публикуван във Actualno.com

1 59 921

Овен

През тази седмица не оставяйте мечтите си на заден план. Сега е точното време за тяхното реализиране. Във вторник помислете добре преди да споделите ваша тайна. Рано е да разкривате картите си. Ако не можете да отидете на море, то намерете време поне за кратка почивка в планината.

Телец

През тази седмица много от тайните неща ще станат явни. Нямате кой знае какво да губите, но защо да поемате допълнителен риск. Обърнете повече внимание на личния си живот. Имате нужда от разнообразие и освежаване на връзката ви. Не пестете сили и време, за да ги постигнете.

Близнаци

През тази седмица ще имате неочаквани служебни постижения. Вашата звезда ще изгрее на небосклона. Много вероятно е да получите повишение. В средата на периода е възможен проблем, свързан с домашния ви любимец. Не отлагайте посещение при ветеринаря.

Рак

През тази седмица ще получите необходимата помощ в лицето на верен приятел. Преживели сте много заедно. Помислете как да му се отблагодарите. Не бавете изпълнението на вашия замисъл. В края на седмицата помислете за кратко пътуване.

Лъв

През тази седмица ще може да видите света с други очи. Ако е възможно си осигурете пътуване на място, което не сте посещавали. Сега е важно да преживеете нови емоции и да се докоснете до нещо ново и непознато. Имайте повече доверие на партньорите си и не проявявайте ревност.

Дева

През тази седмица може да бъдете обзети от тъга по миналото. Тези чувства няма да ви помогнат с нищо. Радвайте се, че сте имали совите преживявания и ме тъжете за нещо, което не може да се върне. Направете така че да прекарате повече време навън – сред зеленина и чист въздух.

Хороскоп за останалите 6 зодии може да видите тук.

 

1 Comment
  1. […] През тази седмица ви предстоят някои промени. Ще ви е трудно да планирате стъпките си е близко бъдеще, но не губете надежда. Сега е много важно да си представяте положителния развой на нещата. Разнообразявайте деня си с дълги разходки, откривайте нови посоки. Хороскоп за първите 6 зодии може да видите тук. […]

Leave A Reply

Your email address will not be published.

WC Captcha − 1 = 2