Мрежа

Седмичен хороскоп за 18-24 юли, от Овен до Дева

Вижте какво вещаят звездите за седмицата, според хороскопа, публикуван в "Черно море"

0 28 891

Овен

Изненада може да Ви изведе от обичайното Ви русло. Ако възникне сложна ситуация, имате на своя страна влиятелни хора. Ако позволите неприятните мисли да Ви завладеят, няма да имате спокоен сън и може да бъдете с главоболие. В края на седмицата хазартната Ви страст е повишена. Пробвате си късмета в какво ли не, трябва да внимавате повече. В близкото Ви обкръжение се появява личност, която може силно да Ви стимулира, дори и понякога да Ви изглежда нетактична, че прекалено се намесва във Вашите планове, но на този етап подчертано – не е препоръчително да се конфронтирате, дори и да има провокации.

 

Телец
Новости в края на седмицата ще променят настроението Ви в позитивна посока. Вашите шансове да срещате подкрепа, одобрение, да намирате подходящи личности, които да Ви носят полза или удоволствие, удовлетворение, постепенно ще расте, за сега този процес изисква да елиминирате онова, което Ви носи повече щети…. Имате шанс да напреднете в кариерата до края на годината. Ако към края на седмицата изпитате напрежение и нервност, добре ще Ви се отразяват медитациите и духовните практики, както и ако се качите нависоко в планината: това ще балансира и ще успокоява мислите ви, които в посоченото време е възможно да са тревожни и затормозяващи ви. В дома Ви ескалира необходимост от някои промени, в оптимален случай – това са ремонти, които ще повишат комфорта.

 

Близнаци
В главата Ви се раждат нови мисли и желания. Идва седмица, в която ще се чувствате в хармония със себе си. В споровете с близките не използвайте насилие, а бъдете деликатни и фини. Важността на случващото се в живота Ви задължава да работите по-усърдно и без протакане. Без затруднения ще създавате нови връзки и ще разширявате кръгозора си, това са все неща, които Ви се отдават. Има смисъл да потърсите богат, влиятелен спонсор, инвеститор за своя бизнес. В края на седмицата са вероятни пътувания или посрещане на гости.

 

Рак
Бъдете естествени, само така може да Ви харесат и приемат, а също така можете да разчитате, да Ви простят някои малки прегрешения. В състояние сте да осъществите намеренията си и без да хабите излишно нерви, в същото време, ако не внимавате ще търпите проблеми и загуби, които Ви развалят настроението. В близкото Ви обкръжение се появява личност, която може силно да Ви стимулира, дори и понякога да Ви изглежда нетактична, че прекалено се намесва във Вашите планове, но на този етап подчертано- не е препоръчително да се конфронтирате, дори и да има провокации. Имате много поводи за вълнения. Засега е важно да усетите накъде „духат ветровете“ и да се възползвате от попътен вятър.

Лъв
Вашата предвидливост много ще Ви помага през седмицата. Идва седмица, в която ще се чувствате в хармония със себе си. В края на седмицата разговорите за пари са тема номер едно. Навлизате в ползотворен делови период. Имате приятни преживявания с любим човек. В семейната среда няма да Ви липсват емоции и събития. Не е изключено да влезе нов човек, да Ви поднесат голяма изненада. Една промяна в обстановката може да Ви ободри.

Дева
В главата Ви се раждат нови мисли и желания. Благодарение на многото си качества, умения и заслуги ще се утвърдите като добри професионалисти, както и ще дадете заявка за издигане в йерархията. В края на седмицата се очертават парични приходи. Благоприятен климат има за страсти, любовен плам и удоволствие от живота. В края на седмицата влизате в добра форма, физическото Ви състояние може да породи нови желания и емоции. В близкото Ви обкръжение се появява личност, която силно Ви подкрепя, съдейства за покачване на авторитета ви. Седмицата е благоприятен период, ще осъществите замисленото в личен или работен план.

 

Leave A Reply

Your email address will not be published.

WC Captcha − 1 = 1