Мрежа

Седмичен хороскоп за 15-21 август, от Везни до Риби

Вижте какво вещаят звездите според хороскопа, публикуван в dunavmost.com

0 43 978

Везни

Везните през първата половина на седмицата има напрежение в много жизненоважни сфери. Основната област на нестабилност ще бъдат партньорствата. В семейството и на работа не всичко може да е наред. Просто изчакайте тези дни, без да правите нищо важно, точно както хората чакат бурното време. Втората половина на седмицата ще отвори пред вас нови хоризонти. Ще срещнете нови хора, ще разширите кръга от обещаващи познанства.

Скорпион

Скорпионите ще имат много пътувания през първата половина на седмицата, които обаче могат да бъдат изпълнени с неприятности. Това не е най-доброто време за бизнес запознанства. Колкото по-малко контактувате с хората, толкова по-малко неприятни моменти ще възникват. Опитайте се да бъдете по-дипломатични и толерантни в отношенията със съседи и роднини. Втората половина на седмицата ще ви позволи да постигнете целите си благодарение на покровителството на влиятелна личност.

Стрелец

За Стрелците през първата половина на седмицата любовта и сексуалните отношения с партньор ще станат особено ярки. Ако току-що сте се запознали, тогава елементът на непредсказуемост във вашата романтична връзка ще доминира. Вие и любимият човек ще сте готови да си направите неочаквани изненади. Втората половина на седмицата е благоприятна за пътуване, общуване с приятели.

Козирог

Женените Козирози са съветвани от звездите да проявяват повече внимание и грижа към партньора си. Склонността ви да бъдете твърди в отстояването на принципите си може да нанесе непоправими щети на хармонията на брачните отношения и семейното благополучие. Не можете да вземете цялата власт в семейството в свои ръце. Също така, това не е най-доброто време да каните гости в дома си и да прекарвате време с роднини. Втората половина на седмицата е благоприятна за промени в начина на живот. По това време можете да разчупите остарелите стереотипи на поведение и да се отървете от лошите навици.

Водолей

Водолеите ще имат отслабен имунитет през първата половина на седмицата, така че вероятността от заразяване с вирусна инфекция през този период ще се увеличи. Грижата за вашето здраве трябва да е приоритет. Преумората на работа няма да помогне за подобряване на благосъстоянието, така че се опитайте да не давате най-доброто от себе си, пестете силата си, разпределяйте я равномерно. Втората половина на седмицата е благоприятна за укрепване на семейните отношения. Ако по това време е планирана сватба, тогава такъв съюз ще бъде дълъг и щастлив. Също така е подходящ момент за пътуване с любимия човек.

Риби

Вашата романтична връзка сега навлиза във фаза на нестабилност. Може да почувствате нарастване на любовта, но в същото време ще искате да имате връзка, колкото е възможно по-свободна от ограничения, а това едва ли ще се хареса на партньора ви. За да намалите вероятността от конфликти, опитайте се да се свързвате с приятелите си по-рядко и обръщайте повече внимание на любимия човек.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

WC Captcha 50 + = 55