Мрежа

Седмичен хороскоп за 15-21 август, от Овен до Дева

Вижте какво вещаят звездите за седмицата според хороскопа, публикуван в dunavmost.com

0 48 686

Овен

Опитайте се да слушате какво казват членовете на семейството, не настоявайте на собственото си мнение. Сега едва ли е възможно да се постигне компромис, така че основната задача трябва да бъде желанието да не се довеждат противоречията до открит конфликт. Втората половина на седмицата, напротив, благоприятства установяването на мир и разбирателство в брачните отношения. Самотните Овни ще намерят утеха и радост в любовта.

Телец

Телците през първата половина на седмицата ги очакват много пътувания и срещи. Контактите с хората обаче ще бъдат изпълнени с някои пречки, така че е малко вероятно да получите удовлетворение от комуникацията. Най-вероятно няма да е възможно да се внесе яснота. Втората половина на седмицата е благоприятна за въвеждане на ред в къщата. Опитайте се да се върнете към решаването на някои битови проблеми, които преди сте отлагали. Този път ще свършите нещата много по-бързо и лесно.

Близнаци

През първата половина на седмицата за Близнаците ще бъде по-трудно да решават материални въпроси. Отношенията с приятели ще изискват внимание. Те ще се развиват нехармонично и непредвидимо. Опитайте се да не заемате или давате пари на приятели. Може да не успеете да купите това, за което сте мечтали, и това ще ви разстрои. Втората половина на седмицата ще бъде свързана с приятни пътувания, интересно общуване, романтични връзки.

Рак

Женените Раци може да изпитат търкания с партньора си през първата половина на седмицата. Вашата мека и понякога прекалено отстъпчива позиция може да се възприеме от любим човек като сигнал за всепозволеност. Втората половина на седмицата се развива много по-спокойно и хармонично. Вашето семейство ще бъде вашият източник на радост. Може да дойдат финансови приходи, можете да купите нещо полезно за къщата и близки роднини.

Лъв

През първата половина на седмицата Лъвовете трябва да се погрижат за здравето си. Сега вашият имунитет отслабва, което ви прави уязвими към ефектите на вирусни инфекции. Вземете превантивни мерки, направете всичко, което спомага за укрепване на защитните сили на организма. Това не е най-доброто време за пътуване и обучение. Опитайте се да не оставате сами дълго време, това може да доведе до повишена депресия и апатия. Втората половина на седмицата ще ви покаже, че е твърде рано да падате духом и всичко може да се развие както искате. Нуждаете се само от активна позиция и комуникативни умения. Ще има много общуване с хората, ще бъде приятно и полезно.

Дева

През първата половина на седмицата Дева ще бъде привлечен от екстравагантни действия. Опияняващото усещане за лична свобода може да доведе до най-неочаквани последствия. Приятелството и любовните отношения ще бъдат в епицентъра на вашето внимание. Втората половина на седмицата е благоприятна за спокойно и удобно прекарване на времето далеч от суматохата. Най-вероятно ще искате да сте сами, така че трябва да се погрижите да създадете подходящи условия.

 

Leave A Reply

Your email address will not be published.

WC Captcha 7 + 3 =