Мрежа

Седмичен хороскоп за 12-18 септември, от Везни до Риби

Вижте какво вещаят звездите за седмицата според хороскопа, публикуван в dunavmost.com

1 10 273

Везни

През седмицата от 12 до 18 септември ще ви се наложи да вземате решения, които ще касаят ваши роднини, без значение дали живеете заедно с тях под един покрив. Ще ви се наложи вземете практична и дипломатична позиция в ситуации свързани с ваши приятелски или професионални отношения. През тази седмица събитията няма да се развиват по най-бързия за вас начин. Различни спънки или други обстоятелства ще повишат напрежението в ежедневието ви. От вас ще зависи дали спокойно да приемете различните събития или ще изпаднете в стрес и уплаха, предизвиквайки сами някои здравословни неразположения: мигрена, безсъние, инфекции и др.

Скорпион

Седмицата от 12 до 18 септември може да запомните с интересни или полезни за вас придобивки, с постигане на важни успехи или резултати в определена дейност. През седмицата ще ви зарадва новина или преживяване свързано с човек роден под въздушен зодиакален знак. Тази седмица ще бъде благоприятна за разрешаване на имотни и битови проблеми, ангажиране с различни дейности свързани с тях.

Стрелец

През седмицата от 12 до 18 септември разумни и практични решения ще ви помогнат да реализирате своите успехи. Сега най-важното е да избягвате емоционални или импулсивни действия. През тази седмица може да очаквате неочаквани срещи и контакти с хора от миналото ви: съученици, колеги, съседи или позабравени познати.

Седмицата ще изненада мнозина от вас с една неочаквана покана за среща или събиране. Като цяло изненадите тази седмица ще имат връзка с ваши познанства и контакти с хора от различни разстояния.

Козирог

През седмицата от 12 до 18 септември ще ви се наложи да действате по-бързо по задачи свързани с дома ви или с финансови документи и плащания. Възможно е тези неща да са взаимно свързани и вие да направите по-големи разходи за дома си, да продадете някаква собственост или да закупите такава и др. Като цяло обаче тази седмица действайте предпазливо във всички неща, които имат връзка с пари или поне при възникването на по-голям разход. Следете разумно какво влиза в бюджета ви и не допускайте напрежение или затруднения.

Водолей

През седмицата от 12 до 18 септември ви очакват седем дни на много труд и усилия, чрез които ще можете да постигнете желаните от вас резултати. През тези седем дни ще бъде важно да не се притеснявате да търсите помощ и подкрепа от доверени или способни хора. Ще бъде добре да избягвате да споделяте с всеки свои лични, семейни или професионални планове.

Риби

През седмицата от 12 до 18 септември ще имате грижи или тревоги свързани със собственото или на близък човек здраве. През седмицата е вероятна кратка раздяла с роднина или с приятели поради пътуване или друга важна причина. През седмицата ще имате възможност да развиете важно за вас приятелство, но не допускайте хитрости или тайни да помрачат тези добри тенденции. В любовния си живот се наслаждавайте на това, което имате в момента. Сега не е време за промени. Ако сте сами и търсите любов, потърсете нови начини да създадете романтични познанства, без да ги насилвате в началото според собствените си очаквания и желания.

Хороскоп за първите 6 зодии може да видите тук.

 

1 Comment
  1. […] Хороскоп за отаналите 6 зодии може да видите тук. […]

Leave A Reply

Your email address will not be published.

WC Captcha − 4 = 6