Мрежа

Седмичен хороскоп за 12-18 септември, от Овен до дева

Вижте какво вещаят звездите според хороскопа, публикуван в dunavmost.com

1 22 685

Овен

През седмицата от 12 до 18 септември ще възникне повече напрежение свързано с различни спорове или противопоставяне. Основните „сблъсъци“ ще бъдат в дома ви, по семейни въпроси или ще бъдат свързани със съседи, близки хора. Възможно е да възникнат неочаквани битови или имотни проблеми, които да се окажат сложни за разрешаване през този седем дневен период.

Телец

През седмицата от 12 до 18 септември ще възникнат неочаквани или по-големи разходи в семейството ви. В някои случаи те могат да бъдат свързани с нещо хубаво за дома ви или лично за вас, но понякога могат да бъдат свързани с неприятни задължения, заеми и др. През седмицата различни новини свързани с дете или с млад човек ще ви ангажират с телефонни разговори или срещи.

Близнаци

През седмицата от 12 до 18 септември насочете сериозно вниманието си към финансови въпроси, които все още са неразрешени и ви създават притеснения. Тази седмица ще ви даде възможност да постигнете добри резултати или добри доходи от различни дейности, от търговия на дребно, от реклама и всякаква интелектуална дейност. Добро развитие ще има и ваша почасова (допълнителна) работа, за тези от вас, които са ангажирани с такава. Успехи може да постигнете ако работите в сферата на търговията, ако пътувате в чужбина или ако работите в някаква държавна, банкова или данъчна институция.

Рак

Седмицата от 12 до 18 септември ще бъде интересна за вас и може да ви даде нови възможности да постигнете важни цели и да изпълните отговорни задачи. Концентрирайте се максимално в ежедневните си задачи и ангажименти. Бъдете сериозни и отговорни, следвайте целите си! През тези дни ще имате възможност да намерите разрешение поне на една трудна ситуация в живота си. Някои ваши дела вероятно ще имат по-бавно развитие, по-важното е все пак да постигнете желания от вас резултат.

Лъв

През седмицата от 12 до 18 септември ви предстои да направите повече разходи или ще възникнат други финансови ангажименти, които няма да търпят отлагане. Бъдете внимателни с пари или с финансови документи, за да не допуснете тяхната загуба поради разсеяност. Интересно или емоционално развитие ще имат ваши приятелски отношения с хора, с които работите заедно или живеете в един и същи район, село, квартал.

Дева

През седмицата от 12 до 18 септември ще имате благоприятно време за пътуване и за отдих на море или планина, преди да е настъпила есента. Все още „циганското лято“ ще има с какво да ви радва. Вие може да очаквате да получите през тази седмица един нов шанс, нова възможност свързана с пътуване или с хора, които живеят на далеч. Определено седмицата носи събития или изненади в този план. През тази седмица може да ви се наложи неочаквано да промените ваши планове или ангажименти.

Хороскоп за отаналите 6 зодии може да видите тук.

 

 

1 Comment
  1. […] Хороскоп за първите 6 зодии може да видите тук. […]

Leave A Reply

Your email address will not be published.

WC Captcha 81 − = 78