Мрежа

Седмичен хороскоп от 11 до 17 юли, от Везни до Риби

Вижте какво вещаят звездике според хороскопа, публикуван в actualno.com

0 21 080

Везни

През тази седмица не си отказвайте в забавленията, особено след като са се струпали дни на усърдна работа. Балансът винаги трябва да е налице. В здравословно отношение се грижете за спокойствието и нервите си. Възможно е да чуете критика относно действията ви. Може да й обърнете внимание, но не и да си я лепвате като присъда или етикет. Никой не на ваше място, за да знае по-добре от вас как да постъпите.

Скорпион

Тази седмица не е подходящо време за смяна на работата. Дори може да очаквате увеличаване на натоварването. Още в средата на седмицата направете всичко възможно да разтоварите психиката си от въпроси, които не са толкова важни за вас сега. През почивните дни ще може да погледнете по-оптимистично на живота. Запазете това усещане, то ще ви помага през следващия период. Мъжките зодии, които ще ти разбият сърцето

Стрелец

През тази седмица няма да е необходимо някой да ви насърчава, тъй като вие самите трудно ще издържате да не вложите енергията, която ще прелива от вас.  Обстоятелствата ще се подредят така, че ще имате възможност за изненадваща печалба. Изобщо не се чудете дали да действате или не, а грабете с пълни шепи. Последните дни на периода са време за разчистване. Това важи както в пряк, така и в преносен смисъл.

Козирог

Това е седмица, в която да помислите за себе си. Натоварили сте се с много неща, които ви пречат да изпълнявате основните си задължения и да се грижите за себе си. Сега е моментът да поправите това. Оставете само най-необходимото и се разтоварете от излишните емоции и тревоги. Пред вас е един много силен период, в който ще се докажете в пълния си блясък. До вас ще са хората, които ви обичат и това ще ви даде допълнителни сили и вдъхновение.

Водолей

През тази седмица една малка крачка от ваша страна ще е в състояние да промени живота ви към добро. Очаквайте съществено подобряване на начина ви на живот. Всичко ще е само ваша заслуга. Не се залъгвайте за своето участие в процеса. Това може да ви въвлече в ненужни отношения. Това е време, в което да вярвате само на себе си. Не търсете отговори на важни въпроси от приятели или близки. Сами насочвайте събитията в живота ви.

Риби

През тази седмица направете така, че само и единствено вие да направлявате посоката на събитията. Сега не е моментът да оставяте на другите да диктуват живота ви. Може да бъдете благодарни на близките и роднините ви за помощта, но някои решения трябва да вземете сами. Ще се случи очаквана промяна, която отдавна сте чакали. Всичко ще е много по-красиво, отколкото сте си го представяли.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

WC Captcha + 49 = 57