Мрежа

Русия свири отбой. Какво се случва?

Рябков подчертава, че Москва не е отправила заплаха за ядрена атака, а само…

0 429

Зам.-външният министър на Русия – Сергей Рябков се включи в общия московски хор с обяснения, че страната не е заплашила с ядрени атаки.

Той подчертава, че не е в интерес на Русия да е в открит конфликт със САЩ или пък НАТО.
Рябков побърза да уточни, че към момента отношенията на Москва с Алианса и Вашингтон са нулеви.

Според зам.-външния министър, САЩ не може да преговаря и поради тази причина насърчава редица страни от НАТО, военните действия от Киев да бъдат прехвърлени на тяхна територия.
По този начин ще осъществи намерението си да се бие до последния украинец, за да може да доведе Русия до стратегическо поражение.

Рябков подчертава, че Москва не е отправила заплаха за ядрена атака, а предупреждение за рисковете от евентуална намеса във военните й операции в Украйна.
Министърът посочи, че Америка съзнателно намалява ядрения праг, за да създаде заплаха за националната сигурност на страната му.

Както вече стана ясно по-рано днес САЩ са отправили предупреждение към руското ръководство за тежките последици от евентуалната употреба на ядрено оръжие.
Американски служители потвърдиха, че Държавният департамент е осъществил връзка с Москва. Те обаче отказват да уточнят кой е доставил съобщенията, както и обхвата на съдържанието им.
Източник: lupa.bg

Leave A Reply

Your email address will not be published.

WC Captcha + 35 = 37