Мрежа

Румен Радев: Изгонването на 70 руснаци ще съсипе България! (ВИДЕО)

0 66 555

Румен Радев не е съгласен да се гонят шпиони без доказателства!

Президентът на Република България е категоричен, че за изгонване на 70 руски дипломати от една страна трябва да има сериозни доказателства и да се направи по най-безболезнения за държавата начин. Случаят у нас обаче не е такъв.

Кирил Петков изгони руснаците, без да предостави нито едно доказателство за шпионаж от тяхна страна. Освен това го стори по собствена воля, без да го обсъжда с когото и да било преди това, сякаш държавата е негова собственост.

Ген. Радев заяви пред репортери днес, че това решение на премиера в оставка ще коства много на България в енергиен и икономически план. Той се опасява, че българските граждани ще платят високата цена за този безпрецедентен акт.

Държавният глава остави впечатление, че вече мисли за служебен кабинет, но все още не иска да говори на тази тема, защото чака да види дали „Продължаваме промяната“ ще направи кабинет. Засега Асен Василев и Кирил Петков разчитат на независимите депутати, от тях зависи дали ще има кабинет „Василев“.

От ГЕРБ вече обявиха, че ше върнат мандата, ако стигне до тях. Бойко Борисов предпочита нови избори, защото смята, че на тях ще спечели повече депутати.

Третият мандатоносител, ако се стигне дотам, ще бъде избран от президента Радев, както е по конституция.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

WC Captcha − 1 = 7