Мрежа

Роди се втора внучка на шеф Силвена Роу – Сенара-Идън

Именитата готвачка шеф Силвена Роу се похвали с втора внучка, и тя носи екзотично име

0 7 063

55-годишната кулинарка Силвена Роу се похвали с второ внуче във Фейсбук. Новороденото момиченце носи името Сенара-Идън, като по екзотика не отстъпва на името на кака си Изелла-Аутъм.

Ето какво сподели в социалната мрежа щастливата баба:

Споделям с вас….

Най-личното… станах баба за втори път!

Първата ми внучка е Изелла-Аутъм , а сега слава на Бог, си имаме и още една малка красивица – Сенара-Идън , току що родена!

Нека те да бъдат най-чудесният и удовлетворителен подарък на родителите си – нашият син Илън-Малколм и неговата чудесна съпруга Джизлен-Даниел!

Да са силни, живи и здрави… както и всички ваши деца!

Силвена Роу се радва на втора внучка

Не е, че имаме малко време за живот, а че губим много от него. Животът е достатъчно дълъг и ни е дадена достатъчно щедра сума за най-високите постижения, ако всичко беше добре инвестирано.

Но когато се пропилява в безразсъден лукс и се изразходва за безполезни дейности, най-накрая сме принудени от последното ограничение на смъртта да осъзнаем, че е отминало преди да сме разбрали, че отминава.

Така е: не ни е даден кратък живот, но ние го правим кратък и ние не сме снабдени зле, а прахосваме от него… Животът е дълъг, ако знаете как да го използвате.

Животът е чудесен и достатъчно дълъг, когато го ценим и  го живеем с респект, обич и загриженост един за друг! Обичам ви всички, обичам да обичам!“

Под поста си със снимка на щастливия татко и новородената му дъщеричка шеф Силвена Роу получава стотици благопожелания.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

WC Captcha 27 + = 34