Мрежа

Решаващи часове за брата на Георги Семерджиев

СГС гледа мярката му за неотклонение

0 92 984

Следващите часове ще се окажат решаващи за брата на двойния убиец Георги Семерджиев – Николай, който сътвори адско меле преди няколко дни в София.

Николай Огнянов бе заловен от органите на реда да шофира след употребата на алкохол, при това и дрогиран, отбелязва БНТ. Дрегерът отчете 2.3 промила алкохол в кръвта.
Два дни преди това се случи ужасяващото меле, причинено от доведения му брат Георги Семерджиев на бул. Черни връх. Днес Софийски градски съд ще гледа и неговата мярка за неотклонение.

Вчера Софийски градски съд взе решението, че има достатъчно доказателства по делото, на базата на които да се направи предположение, че именно Георги Семерджиев е извършител на двойното убийство. Освен това опасността той да се укрие и да извърши ново престъпление, е реална. Поради тази причина той бе оставен в ареста.

Припомняме, че на територията на цялата страна продължава специализираната полицейска акция, която е насочена срещу водачи, седнали зад волана под въздействието на алкохол и/или наркотични вещества.

Още в първите часове на акцията бяха заловени шофьори, седнали зад волана след употребата на алкохол и наркотични вещества. Рекордът засега държи 34-годишен мъж от Харманли, който е употребил коктейл от наркотици. Той е бил задържан да кара скутер, без регистрационна табела.
Източник: blitz.bg

Leave A Reply

Your email address will not be published.

WC Captcha − 6 = 4