Мрежа

Рецидивист отива на съд заради грабеж

0 1

24-годишният Панайот Н. е предаден на съд с обвинителен акт на Окръжната прокуратура в Добрич за грабеж на чужди вещи, представляващ опасен рецидив, извършен с употреба на сила.

На 13 март тази година подсъдимият отишъл в дома на мъж, с когото се запознали в Интернет. След като говорили известно време, без никаква причина Панайот се приближил до домакина си и го ударил с юмрук в лицето. Мъжът паднал на пода, а подсъдимият продължил да го рита и удря, като му причинил множество кръвонасядания, сътресение на мозъка и други травми.

Издърпал мобилния телефон на жертвата си, отнел два лаптопа от жилището, златна обеца, раница, портфейл със 100 лева и напуснал дома. В района на кооперативния пазар в Добрич Панайот продал отнетите вещи на неустановено по делото лице за 200 лева. Извършителят на грабежа бил разпознат от пострадалия мъж. Назначената по делото експертиза оценила отнетото имущество на 3796 лева. Панайот Н. е осъждан ефективно за различни престъпления от Районния съд в Провадия. Делото срещу него е насрочено за разглеждане в Добричкия окръжен съд за 3 декември тази година.

Източник: https:www.24chasa.bg

Leave A Reply

Your email address will not be published.

WC Captcha 90 − 81 =