Мрежа

Разкрития за екшъна, при който великобританец наръга половинката си

Кървавата драма се случи в Сарафово

0 964

От МВР изнесоха подробности за касапница, която потресе Бургас. При нея гражданин на Великобритания наръгал многократно жена си, след което посегнал и на себе си.

56-годишният Колчът Дарън имал постоянни караници с нея, а тя е искала да си отиде във Великобритания. Екшънът се разиграл в комплекс Резиденс Парк, където двойката живее от 3 години.

Сигналът до органите на реда е постъпил в 10:43 ч, като патрул е изпратен на мястото малко след това. В площадката между етажите е открита в безпомощно състояние 54-годишната жена с видими след от нараняване от остър предмет. Тя успяла да разкаже, че е ранена от съпруга си, и че той се намира в жилището. Пристигнал медицински екип, който транспортирал пострадалата до болница.

 

В същото време полицаите отишли до апартамента,  в който е бил Дарън и се опитали да влязат, но блиндираната врата ги спряла. Наложило се да повикат специализиран екип на полицията, който да отвори вратата, за да влязат вътре.

След влизането вътре те открили Дарън ранен, като вероятно сам се е наръгал с ножа и имал множество пробождания. Той успял да обясни, че имали неспирни скандали с нея и след употреба на алкохол се решил на ужасната стъпка.

Той също е настанен в болница, като са извършени огледи на местопроизшествието, ножът е иззет.

По случая работят от полицията и прокуратурата.

 

Източник: blitz.bg

Leave A Reply

Your email address will not be published.

WC Captcha + 46 = 48