Мрежа

Прокълната ли е АМ Тракия? Нов огнен ад затвори аутобана

Тези дни инцидентите на аутобана нямат край

0 1 713

След последните няколко инцидента на АМ Тракия, кой от кой по-тежки, мнозина вече започнаха да си задават въпроса дали върху нея не тегне някакво проклятие.

По-рано днес лека кола със софийски регистрационен номер е пламнал на АМ Тракия в близост до Пловдив.
Органите на реда информират, че движението по аутобана в посока София, в района на 145-ти километър е силно затруднено. За щастие този път инцидентът поне се е разминал без пострадали хора.

Шофьорът на ТИР-а, движещ се зад „Рено“-то видял какво се случва и веднага се опитал да спре, за да окаже съдействие. В този момент обаче блокира и спирачната система на камиона, поради което той пък препречва пътното платно. На мястото на инцидента има екипи на полицията. Към момента ТИР-ът вече е изтеглен и движението в района е възстановено.

Припомняме, че при друг инцидент, случил се преди няколко дни, късмет извади само шофьорът на автомобила, който успя да се измъкне от него, преди да се възпламени. 12-годишната дъщеря на семейството е изпаднала от автомобила при преобръщането му като накрая била притисната от него. Жената, за която по-късно стана ясно, че е била бременна, не могла да се освободи от колата и изгоряла.

Междувременно стана ясно, че гори и Младежкият хълм в Пловдив.
Източник: blitz.bg

Leave A Reply

Your email address will not be published.

WC Captcha − 7 = 2