Мрежа

При скандал наръгаха с нож млад мъж в Роман

0 108

Млад мъж беше наръган с нож след скандал между роми, възникнал зад жилищен блок в Роман в събота вечерта, съобщиха от полицията във Враца, цитирана от „Конкурент“.

Сигнал за инцидента е подал бащата на потърпевшия – М.М, който се обадил към 20 часа в събота.

Униформените са установили, че синът му Г.М. е с прободна рана в гърба, която е получена след разправия с Г.Т. И двамата участващи в скандала мъже са на по 31 години от града край Искъра.

Раненият е откаран с линейка във филиала на спешния център в Роман, откъдето е транспортиран във Враца. Прегледан и обслужен е, след което е пожелал да си тръгне от здравното заведение, въпреки нараняването, което е получил – в лявата част на гърба.

Състоянието на наръгания се е влошило, стана ясно по-късно и близките му търсят линейка, която да го закара в болница, заяви пред „Конкурент“ Мариян, брат на пострадалия Георги Т. 

По данни на близките на пострадалия, нападателят размахал ножа, когато жената на наръгания се опитала да изгони двете си деца от конфликтния район. Наръганият мъж се оказал между нападателя и жена си, като отнесъл удар в гърба, обясни братът на ранения мъж.

Сигнал за инцидента подал бащата на потърпевшия – Митко М., който също като нападателя е задържан за 24 часа.

Мъжът, който е размахал ножа – Г.Т., е задържан с мярка до 24 часа в ареста. Белезниците щракнали и около ръцете на бащата на потърпевшия – М.М.

Уведомен е дежурния прокурор в Мездра.

По случая в районното управление в Роман е образувано бързо производство, допълват от полицията.

Източник: https:www.24chasa.bg

Leave A Reply

Your email address will not be published.