Мрежа

Преврат срещу президента на Руската федерация, ще се случи ли?

Възможно ли е да се случи преврат или нова световна война?

0 2 462

Според собственика на издание Новая газета, ако се избегне 3-та световна война то ще е на косъм.

 

Много е вероятно Владимир Путин да не се примири със загуба в конвенционалната война и пред него ще се появи сложен избор.

Анализаторът смята, че е възможно Путин да притисне Беларус да се включи и неговата задача ще е да отреже връзката на Украйна с Полша. По този начин Полша също може да бъде въвлечена в конфликта.

Това според него изключително много ще обтегне струната между Русия и НАТО, като ще е нужна само една искра, за да прерасне ситуацията в нещо необратимо и Алиансът да се намеси, за да защити въвлечената страна членка.

Също така Кирил Мартинов смята, че сме в навечерието на 1938-ма година и всички предпоставки са налице, за да се повтори горчивият урок от Втората световна война.

Според него днешна Русия е много по-непредсказуема и дори агресивна от някогашния СССР.

 

Той е напуснал Русия малко след инвазията в Украйна поради забрана в родината му за определянето й като война и спиране на вестника му. В момента той е подновил издаването му.

 

Въпреки огромния натиск от външния свят той смята, че преврат срещу Владимир Путин е много малко възможен, въпреки че не го изключва изцяло.

Все пак всички се надяваме разумът да надделее.

 

Източник: Лупа.бг

Leave A Reply

Your email address will not be published.

WC Captcha 47 + = 53