Мрежа

Полицайка изгуби живота си при нелеп инцидент

Арестувани са трима души, води се разследване

0 2 783

Полицайка изгуби живота си при изключително нелеп инцидент.

Случката се е разиграла в един от увеселителните паркове в югоизточната ни съседка Турция.

Именно инцидентът е причинил смъртта на един човек, а други трима са били ранени, предава турската държавна телевизия ТРТ Хабер.
Увеселителният парк, в който се е случил инцидентът се намира в окръг Гиресун, в северната част на Турция.

Според първоначалната информация, влакчето е излязло от релсите, в резултат на което е паднало на земята. Така и не става ясна причината, довела то тази случка. Тя ще се изяснява тепърва от разследващите органи.

В резултат на инцидента са пострадали 27-годишни полицейска служителка, съпругът й, който също е служител в системата, както и още двама души.
Всички пострадали са били транспортирани в лечебни заведения и настанени за лечение. Именно в една от болниците е издъхнала полицейската служителка.

Според информацията, разпространена от болниците, състоянието на останалите трима ранени е задоволително. Двамата от тях са съвсем леко пострадали, става ясно от думите на валията на Гиресун – Енвер Юнлю.

По случая с инцидента се води не само административно, а и съдебно разследване. За момента са задържани трима души. Тепърва следва да се установяват редица обстоятелства, свързани с инцидента.
Източник: vesti.bg

Leave A Reply

Your email address will not be published.

WC Captcha − 5 = 1