Мрежа

Пеци Тариката загази здраво

Музикалните му фукни са напът да му създадат сериозни неприятности

0 4 602

Националната агенция по приходите (НАП) е образувала данъчна проверка срещу ромския баровец от Угърчин, Пеци Славов – Тариката.

Той придоби известност в социалните мрежи с това, че поръчва кючеци на цигански оркестри, които публикува в музикалната платформа Ютуб.
Данъчните извършват проверки както на фирмите му, така и на приходите му като физическо лице, за да установят откъде идва богатството на смуглия фукльо.

През последната година той се превърна в сензация в социалните мрежи след серия от кючеци, посветени на него. Във видеата той неизменно позира със златен ланец и с огнестрелно оръжие, заедно с приближените си Митко Джамбаза и Мечо Беемвето, също окичени със златни синджири.

В повечето клипове участие взима и 14-годишният син на ромския барон – Мариян, също въоръжен с картечен пистолет.
Последният кючек, поръчан на ромски оркестър от Пеци Тариката е по случай коледния подарък, който смуглият богаташ сам си е направил – Мерцедес S63 AMG

Във видеото Тариката е строил цялата си рода да се кълчи пред немското возило, като разбира се отново се размахват бухалки, пистолети и автомати.
Във видеото той приканва конкурентите си да се явят на правата в Угърчин, за да им покаже, че неговата лимузина е най-бързият сред бързите.

Музикалните му фукни обаче са напът да му създадат сериозни неприятности. Според източник от НАП, Тариката притежава пет лимузини – Мерцедес, БМВ и Ауди на обща стойност над 1 млн. лв. Тъй като има охранителна фирма, той разполага и с разрешително за оръжие. Поради тази причина на негово име се води цял оръжеен арсенал – 3 картечни пистолета, 9 револвера и 7 автомата.

Мълвата в Угърчин носи, че богатството на ромския фукльо идва от Германия, където доставя жрици на любовта за оборотни публични домове в Берлин и Хановер. Смята се, че той и хората му, са замесени и в трафик на дрога чрез внос-износ на употребявани автомобили.
Източник: Уикенд

Leave A Reply

Your email address will not be published.

WC Captcha 63 − 56 =