Мрежа

Памела Андерсън разкри кой от 6-имата й съпрузи е най-надарен

Памела Андерсън обяви съпруга си Томи Лий за най-мъжествен

0 13 376

Разкритията Памела Андерсън прави в новия документален филм, който снима за нея синът Брандън Лий. Това не пречи на цицорестата блондинка да  да споделя интимни тайни от живота си като тази кой от 6-имата й официални съпрузи е бил най-мъжествен. Самият Брандън може да отдъхне, защото майка му обявява за най-надарен между краката баща му – рокаджията Томи Лий.

В документалния филм на „Нетфликс“ Памела Андерсън показва непопулярни досега снимки от нейното детство, от младостта й и от майчинството й. Плажната спасителка не се свени да разказва и интимни подробности за объркания си живот. Новината за новата документалната лента се разпространи малко преди финала на сериала „Пам и Томи“, в който става дума за прочутата касетка с домашни изпълнения, която попадна на разпродажба в интернет и се закупи за колосалната сума от 75 млн. долара. В домашното видео има креватни пози именно с палавата Памела и съпруга й Томи Лий.

Пам заявява, че не е гледала сериала и че никой не е искал разрешението й за заснемането му. Самият Томи Лий пък се подвизава в еротична платформа, в която срещу няколко долара жадни зрителки могат да се уверят в действителност, че това, за което говори Андерсън, е истина.

Източник: в. „Уикенд“

Leave A Reply

Your email address will not be published.

WC Captcha 4 + 4 =