Мрежа

От кого е годежният пръстен на Лена Бориславова?

Тя отново фокусира вниманието върху себе си

0 1 178

 

Сякаш напук на всичко случващо се в държавата, началникът на кабинета на премиера Кирил Петков – Лена Бориславова отново насочи вниманието към себе си.

Този път тя успя да го прикове, демонстрирайки годежен пръстен на ръката си. и вероятно тук мнозина от вас си задават един много интересен и горещ въпрос „От кого е пръстенът?“

Доколкото може да се вярва на думите й, годежният пръстен й е бил подарен от Мирослав Иванов, който е временно изпълняващ длъжността председател на НС. Припомняме, че той зае този пост, след като новото мнозинство ГЕРБ, ИТН, ДПС и „Възраждане“, „отрязаха“ главата на Никола Минчев.

По всяка вероятност Лена Бориславова цели да потуши напрежението, което се създаде около името й, покрай забежките й с премиера Кирил Петков. Истината обаче е, че то се разпалва още повече.

Тук идва тънкият момент – оказва се, че Мирослав Иванов и Кирил Петков са много добри приятели. Как в такъв случай Кирил Петков си позволи да му сложи рога, прелюбодействайки с неговата избраница?!

Не е изключено случващото се да е поредният опит за хвърляне на пясък в очите на широката общественост. Казано с други думи, Мирослав Иванов може отново да е влязъл в ролята на „употребен“, с цел удобството на Киро и Лена.
Източник: marica.bg

Leave A Reply

Your email address will not be published.

WC Captcha − 7 = 3