Мрежа

Опашки и бой по родното Черноморие. Какво се случва?

На повечето места намаленията са в сила до 21 септември

0 857

Опашки и бой по родното Черноморие, при това на прага на есента накараха мнозина да се запитат какво се случва.

Оказва се, че боят в моловете се дължи на рекордните намаления. Ударните намаления достигат до над 70%, а хората пазаруват като за последно. Всичко се изкупува със скоростта на светлината. Продавачки коментират, че в момента, в който се пусне намалението, стоката бива ометена като от тайфун.

И това е съвсем разбираемо предвид факта, че се продават не само бански и чехли, чиито сезон вече мина, а и актуални за есента блузи и суичъри. Най-купувани са блузите, които от 18 лв. са намалени на 6, но както вероятно се досещате, размерите са ограничени.

Най-голямата навалица в моловете по родното Черноморие е между 18 и 19 ч. вечерта, а рекордните намаления довели до километрични опашки. За да се избегне голямото струпване на хора, продавачите съветват преди да тръгнете към моловете да проверите онлайн дали има вашият размер дреха, която възнамерявате да закупите и едва тогава да се отправите натам.

Някои от търговците предлагат ваучери на стойност 20 лева, ако напазарувате дрехи на стойност поне 140 лева.
Те уточняват, че това е второто и същевременно най-голямо намаление от месец август до момента. В преобладаващата част от магазините отстъпката е в сила до 21 септември, но мнозина се съмняват, че дотогава ще остане каквото и да било.
Източник: blitz.bg

Leave A Reply

Your email address will not be published.

WC Captcha 5 + 2 =