Мрежа

Обвиниха певеца Ар Кели, че е уреждал подкуп, за да се ожени за 15-годишна

0 429

Федерален прокурори обвиниха певеца Ар Кели, че е уредил да бъде платен подкуп на държавен служител през 1994 г., за да получи фалшиво разрешително за брак, един ден преди да се ожени тайно за 15-годишната Алия, съобщиха световните информационни агенции.

Обвинението е заведено в Ню Йорк.

Инцидентът е от 1994 г., когато Кели е бил на 27 години. Кели е накарал друг да плати за фалшива лична карта, в която се посочва, че Алия е 18-годишна, предава БТА.

В обвинението не се казва, дали подкупът наистина е платен, нито дали документът е издаден. Няма и обвинение Кели да е злоупотребил сексуално с момичето, чието име не се посочва.

Срещу музиканта, който е на 52 години, са повдигнати няколко обвинения, че използва известността си, за да набира момичета и млади жени за сексуални услуги. Той е задържан в Чикаго от юли без право да бъде пуснат под гаранция. Подобни обвинения срещу него са повдигнати и в Ню Йорк. Делото му в Чикаго е насрочено за април догодина.

Бракът с Алия е анулиран след месеци именно заради възрастта й. Тя е ар ен би певица. Загива през 2001 г. в самолетна катастрофа.

Най-известният хит на Ар Кели е „I Believe I Can Fly“.

Източник: https:www.24chasa.bg

Leave A Reply

Your email address will not be published.

WC Captcha − 2 = 8