Мрежа

Ново зверство смрази България

Жертвата и заподозреният са живеели на семейни начала

0 857

България бе разтърсена от ново зверство броени часове, след като бе съобщено за тройното убийство в пловдивското село Рогош.

Новото зверство също е от област Пловдив – трупът на 58-годишна жена е бил открит на стадиона в Сопот. Това стана ясно от съобщената по време на провелия се в Рогош брифинг, информация от главният секретар на Министерството на вътрешните работи гл. комисар Петър Тодоров.

На безжизненото тяло рано тази сутрин се е натъкнал пазачът на стадиона. Той е подал сигнал за зловещата находка броени минути след 7 ч. днес.
Тодоров разкри, че сигналът е получен в 7.20 ч. тази сутрин. В него се съобщава за открита мъртва жена в района на сопотския стадион.

Към момента текат процесуално-следствени, както и оперативно-издирвателни действия.
Откритата на стадиона мъртва жена е родена през 1964 година. Лицето, което е заподозряно в убийството й е с 11 години по-млад от нея – 75-ти набор.

Според първоначалната информация двамата са живеели на семейни начала. По всяка вероятност става въпрос за семеен конфликт, заради който на по-късен етап се е стигнало до убийство. Гл. комисар Петър Тодоров посочи, че повече подробности по случая ще бъдат дадени на по-късен етап.
Източник: marica.bg

Leave A Reply

Your email address will not be published.

WC Captcha + 32 = 38