Нова тв с брутален гаф

https://mreja.bg/novini/nova-tv-s-brutalen-gaf/55905 Mreja.bg
Нова тв с брутален гаф

Брутален гаф се случи в ефира на Нова тв.


В ролята на главно действащо лице във въпросния гаф се оказа не кой да е, а известният новинар Христо Калоферов, който е и едно от най-известните и разпознаваеми лица на Нова тв.


Всички са наясно с факта, че той от години информира зрителите за случващото се по света и у нас. Освен това е и сред най-утвърдените кадри на медията. Очевидно обаче това не е пречка той също да направи гаф, при това доста сериозен.


По време на записа на анонса за емисията новини, телефонът на Христо Калоферов се раззвъня от джоба му като на пожар. Това е поредното доказателство, че дори и най-добрите не са идеални и също могат да сътворят гаф. Разбира се в това няма нищо изненадващо, защото без значение от заеманата длъжност, всеки един от нас е преди всичко човек.


Създалата се ситуация видимо остави колежката му Даниела Тренчева без думи. Веднага след като се окопити, тя започна да се кара на Христо Калоферов.

При все, че водещият се извини, Тренчева недоумяваше как е възможно да допусне да влезе в студиото с телефон в джоба, при това със звук.


В крайна сметка и двамата се посмяха доволно на случилото се. Очевидно Калоферов е решил да се самоиронизира, предвид факта, че качи клип от случката в социалната мрежа.

Източник: jenata.blitz.bg


0 Коментара

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.