Излезе видео от нахлуването на МВР в Плаза, докато свири Тайсън кючек (ВИДЕО)

https://mreja.bg/novini/izleze-video-ot-nahluvaneto-na-mvr-v-plaza-dokato-sviri-taysan-kyuchek-video/55788 Mreja.bg
Излезе видео от нахлуването на МВР в Плаза, докато свири Тайсън кючек (ВИДЕО)

Куриозно видео от акцията на МВР с софийския клуб плаза набира популярност в социалните мрежи. На него се вижда как на 23-ти октомври, когато полицаи нахлуват в заведението невъзмутимо продължава да звучи чалгата, а посетителите купонясвят. Още по-фрапиращото е, че полицаите са тежко екипирани, дори са с бронежилетки, когато си проправят път сред посетителите.

Посещението на полицията в Плаза е в рамките на мащабна операция на МВР, която е проведена в 3 области на България и са проверени 13 от най-известните нощни клубове.

Забавното видео става все по-голям хит в социалните мрежи, а коментарите оп него не спират. Повечето от тях са иронични и насочени към самите полицаи.

По време на специализираната акция са извършени проверки на 186 човека, като за 21 от тях е установено, че са от криминалния контингент, известен на полицията. Има задържани 14 лица, от които 2 са били обявени за национално издирване.

Пуснатото в интернет пространството видео от проверката в столичното заведение вероятно е заснето от охранителна камера, като вероятно охранител го е разпространил. Заснетото се развива на фона на изпълнението на фолк дуета Габриела и Съби, които продължават веселието, въпреки присъствието на униформените.

Източник: lupa.bg


0 Коментара

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.