Хрупкаво, сочно и космически вкусно – CHIKEN X

https://mreja.bg/novini/hrupkavo-sochno-i-kosmicheski-vkusno-chiken-x-4/55269 Mreja.bg
Хрупкаво, сочно и космически вкусно – CHIKEN X

За две години атмосферата и вкусната храна на Quartal Park привлякоха над половин милион посетители, а сега най-популярният открит комплекс за първи път представя свой собствен бранд - Chiken Х!



Един от създателите на космическото пиле е шеф Лео Фантеки – екзотичният кулинар, роден в Ню Йорк, е израсъл в Европа и е възпитаник на престижната школа Le Cordon Bleu.

Преди 8 години кулинарното пътешествие на Лео го води в България и той работи в някои от най-популярните и изискани ресторанти в столицата, но с времето решава да изгради концепция за пържено пиле, която може да изкуши всеки.


Продуктите на Chiken Х пристигат директно от български ферми, а тайните рецепти на шеф Фантеки са кулминация на неговите произход, обучение и знания.



Можете да опитате най-хрупкавото и сочно пиле от днес в Quartal Park на „Черни връх“ 69, а съвсем скоро открива и Quartal District.


От началото на месец март на бул. „Г. М. Димитров“ 81 отваря най-големият открит целогодишен комплекс, изграден от транспортни контейнери с фокус храна и събития в Европа.

Той е разположен на почти 5000 кв. м. и посетителите ще могат да се насладят на много и разнообразна кухня и богат събитиен календар.

0 Коментара

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.