Херо Мустафа от авиобаза Граф Игнатиево: Радвам се, че българи и американци са заедно!

https://mreja.bg/novini/hero-mustafa-ot-aviobaza-graf-ignatievo-radvam-se-che-balgari-i-amerikanci-sa-zaedno/106391 Mreja.bg
Херо Мустафа от авиобаза Граф Игнатиево: Радвам се, че българи и американци са заедно!


Херо Мустафа посети Граф Игнатиево, където подкрепи авиационните сили на България!

Американският посланик в България Херо Мустафа изрази своята радост да се върне обратно в авиобаза Граф Игнатиево. Тя показа своето задоволство от факта, че българи и американци работят заедно.

„Да се упражняват заедно, да разучават нови техники заедно. Да станат по-силни заедно“, заяви Херо Мустафа.

Тя смята, че за всички партньори в НАТО е най-добре да бъдат единни и да работят заедно. Посланичката обясни с колко F-16 участват американските военно-въздушни сили в учението „Тракийска пепелянка“ край Пловдив и че съставът на частта е 150 мъже и жени.


Мустафа заяви, че е горда с партньорството между страните в НАТО, които участват в учението в Авиобаза Граф Игнатиево.


Щатските изтребители са в България и за да помагат за „еър полисинга“ на въздушното ни пространство и на черноморската ни акватория, разкри Хери Мустафа.


Според нея българските пилоти могат да научат много за F-16 от това учение, докато България закупи своите нови изтребители F-16, пише БЛИЦ.


0 Коментара

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.