Ген. Атанас Атанасов се сдоби с прозвището Малката Корнелия заради…

https://mreja.bg/novini/gen-atanas-atanasov-se-sdobi-s-prozvishteto-malkata-korneliya-zaradi/55871 Mreja.bg
Ген. Атанас Атанасов се сдоби с прозвището Малката Корнелия заради…

Чудовищен погром понесе тъмносинята партия ДСБ в крепостта на жълтопаветничеството – София, което несъмнено поражда въпроса кога ще си ходи ген. Атанас Атанасов.


Както вече стана ясно, партията на Атанасов не успя да се запише с нито един народен представител от София в 48-я парламент. Поради тази причина активистите поискаха оставката на председателя.


Градският председател на ДСБ Бонка Василева също е на топа на устата, след като според съпартийците й дори не е организирала предизборен щаб. За сметка на това обаче му е назначила председател.


"Христо Иванов и "Зелените" имаха отлична кампания, вложиха средства и време. А нашите спят. Генералчето и Марта Георгиева съсипаха партията", оплака се председателят на една от районните организации на ДСБ.


Атанас Атанасов уж подаде оставка като председател на партията си "Демократи за силна България" миналия ноември след слабия изборен резултат за 47-ия парламент.

"Въпреки положените усилия резултатът ни на тези избори е слаб, за което поемам личната си отговорност", каза тогава ген. Атанасов.


Той дори Национално събрание на ДСБ за избор на Председател и Национално ръководство, но чак на следващата година и бе преизбран.

Заради пируетите си и вкопчването във властта ген. Атанасов вече е наричан от съпартийците си Малката Корнелия.

Източник: Уикенд

0 Коментара

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.