Ахмед Доган: Позволявам си да направя дарение от 1 милион турски лири за пострадалите

https://mreja.bg/novini/ahmed-dogan-pozvolyavam-si-da-napravya-darenie-ot-1-milion-turski-liri-za-postradalite-2/55305 Mreja.bg
Ахмед Доган: Позволявам си да направя дарение от 1 милион турски лири за пострадалите

Почетният председател на ДПС д-р Ахмед Доган дарява 1 милион турски лири за пострадалите. Това става ясно от негов пост на Фейсбук страницата на пресцентъра на ДПС, написан на български и турски език.


 


"Позволявам си да направя дарение от 1 милион турски лири за пострадалите. Приемете го като израз на съболезнование и споделяне на надежда ви за оздравяване и сигурност на вашият живот“, обръща се Доган към своите братя и сестри.


 


Ахмед Доган е единственият до този момент български политик, който прави лично дарение за пострадалите в мащабното разрушително земетресение в Турция и Сирия.


 
Ето обръщението на д-р Ахмед Доган:


Скъпи братя и сестри!


Трагедията, която ви сполетя е неописуема. Искам да изразя личната си съпричастност към вашите мъки и страдания.


 


Историята на Република Турция е трасирана от много проблеми и предизвикателства, но тя винаги е намирала изход в единството и заедността на нацията.


 


Самият факт, че за броени часове и дни Р Турция получи солидарността на голяма част от света говори изключително много за нейния авторитет в съвременния свят. Затова признание всички вие имате място и роля. И ние, като представители на Турския свят се гордеем с това.


 


Позволявам си да направя дарение от 1 милион турски лири за пострадалите.


 


Приемете го като израз на съболезнование и споделяне на надежда ви за оздравяване и сигурност на вашият живот.


Източник: pik.bg

0 Коментара

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.