Мрежа

Николай Димитров през сълзи след клетвата: Благодаря ви, че не се подадохте на тази гнусна интрига

0 643

„Благодаря на моите съграждани, че не се подадоха на тази провокация, на тази гнусна интрига и по достойнство оцениха работата ми и тази на моя екип. Не пожелавам на никого да изтърпи това, което изтърпявам аз и моето семейство. Мисля, че няма да могат да го изтърпят. Благодаря на Господ, че защитава мен и моето семейство. Аз мога да гледам хората в очите, но друг е въпросът вие можете ли да ме гледата в очите“.

С тези думи силно развълнуван и през сълзи се обърна към новия Общински съвет и пред хилядите се събрали пред сградата на ОС новизбраният кмет Николай Димитров.

След като положи клетва той изрази надежда, че всички общински съветници, които декларират, че ще работят за благото на Община Несебър, ще го докажат през следващите години. 

Не разделяйте хората, за Несебър не може да се говори в сравнителна форма, той е един в България, призова областният управител на Бургас Вълчо Чолаков, който закле кмета и новоизбраните общински съветници.

И добави: „При вас условията са по-различни, но еднакво чакан е резултатът за прозрачност и работа в полза на общината. Въпреки ситуацията, в която стартирате, се надявам, че ще намерите правилния тон“.

 Възгласи „Свобода“ и бурни аплодисменти се чуват пред сградата на Общинския съвет, където е монтирано табло, на което над 1000 души проследяват случващото се в залата на Общинския съвет.

Току-що и последният новоизбран съветник се закле и областният управител пожела ползотворна работа на новия Общински съвет.

Очаква се след приключването на сесията Николай Димиторов и общинският съветник Петър Тодоров Хрусафов отново да бъдат върнати под конвой в ареста.

Източник: https:www.24chasa.bg

Leave A Reply

Your email address will not be published.

WC Captcha − 3 = 1