Мрежа

Николай Денков издаде ще бъде ли част от служебния кабинет

Той ще се опита да убеди обществеността, че се нуждаем от стабилно правителство

0 1 285

Министърът на образованието и науката в оставка Николай Денков разкри дали ще бъде част от служебния кабинет.

Той бе категоричен, че няма да участва в бъдещия служебен кабинет. Денков заяви това пред журналисти по време на отчета, направен от подопечното му министерство.

Николай Денков разкри, че е взел това решение още преди няколко месеца. Образователният министър в оставка допълни, че когато даден човек влезе в ръководството на дадена партия, автоматично отпада възможността да е част от служебни кабинети.

В този ред на мисли, Денков подчерта, че през следващите месеци ще направи всичко по силите си, за да убеди широката общественост, че се нуждаем от стабилно правителство, което да иска да направи нужните промени в правосъдието.
В заключение той посочи, че само по този начин бихме могли да оставим в миналото проблемите, които виждаме през последните години.

Междувременно се понесе мълвата, че четвъртият служебен кабинет на Румен Радев ще поднесе доста изненади.
От известно време насам се спрягат редица имена в публичното пространство – някои от тях познати, а други почти непознати.

Мълвата носи, че този път държавният глава е пожелал служебният кабинет да бъде оглавен от жена и по всяка вероятност това ще е проф. Емилия Друмева. Тя е секретар на Радев по правните въпроси още от ден едно на „Дондуков“ 2 през 2017 г.
Източник: vesti.bg

Leave A Reply

Your email address will not be published.

WC Captcha 23 − = 20