Мрежа

Никола Константинов направи фурор в „Звездите в нас“

Изпълнителят впечатли всички с изпълнението си на Селин Дион в „Звездите в нас“

Никола има невероятно висок глас
0 22 899

Преди 5 години Никола Константинов направи фурор в друго шоу за изпълнители – „Гласът на България“. Още тогава младият изпълнител събра овациите и на журито, и на публиката. Певецът пя зад параван, а след като завесата падна, всички очаквеха да видят на сцената момиче. С високия си глас той плени журито и попадна в отбора на Графа, а по-късно бе „откраднат“ от Поли Генова.

Въпреки всичко обаче Никола Константинов се успя да грабне голямата награда в „Гласът“ и сега се пробва отново в „Звездите в нас“. От участието му стана ясно, че през това време е работил в студио за цветно оцветяване с брат си. Сега обаче музиката отново взима връх в неговите амбиции. Уникалният му глас, определян като тенорино, накара Дони да заяви, че изпълненията му са достойни за Лас Вегас.

Никола има невероятно висок глас

В отбор „Селин Дион“ има и друга участничка, позната на зрителите от предишен музикален формат. Пламена Петрова изгря в „Мюзик Айдъл“ на Би Ти Ви преди 14 години. Време, в което тя залитна към попфолка, а след това започна да се продуцира сама. Тежките проблеми от анорексията също остават в миналото и сега певицата дава всичко от себе си за възраждане на певческата си кариера.

Източник: „Уикенд“

 

Leave A Reply

Your email address will not be published.

WC Captcha 83 + = 84