Мрежа

Никол Кидман и Рийз Уидърспун обмислят трети сезон „Големите малки лъжи“

0 643

Никол Кидман и Рийз Уидърспун обмислят възможността да участват в трети сезон на сериала „Големите малки лъжи“, съобщи Контактмюзик, цитиран от БТА. 

Макар продуцентите на сериала да настояват, че няма да има трети негов сезон, 52-годишната Кидман и 43-годишната Уидърспун водят преговори за връщането на „Големите малки лъжи“ на малкия екран.

Кидман наскоро сподели пред телевизия Ай Ти Ви, че разговаряла с Уидърспун и че двете си казали, че участието им в „Големите малки лъжи“ е сред най-добрите им актьорски изяви. „Ще проучим възможността да участваме в трети сезон на сериала“, увери Кидман.

Сериалът „Големите малки лъжи“, базиран върху едноименната книга на Лиан Мориарти, получи ласкави отзиви от критиката и зрителите. Уидърспун по-рано отбеляза, че за нея решаващият фактор дали сериалът ще има трети сезон е дали са останали достатъчно неща за Петорката от Монтерей, които да бъдат разказани.

„Става дума за невероятна група актьори, продуценти, сценаристи и режисьори“, каза програмният директор на телевизия НВО Кейси Блойс.

Той неотдавна обсъди твърденията, че имало спречкване между режисьора на втория сезон на сериала Андреа Арнолд и изпълнителните продуценти Жан-Марк Вале и Дейвид Кели заради появила се на сайта IndieWire информация, че Арнолд е поел в ръцете си творческия контрол. „Хрумването, че творческият контрол е поет от режисьора, не отговаря на истината“, уточни Блойс.

Източник: https:www.24chasa.bg

Leave A Reply

Your email address will not be published.

WC Captcha 44 + = 53