Мрежа

Натали Трифонова не се отделя от майка си

Майка и дъщеря си споделяли всичко и нямали тайни помежду си

0 9 738

Натали Трифонова неведнъж е изтъквала, че е неразделна с майка си Ванина, която по професия е зъболекар. Двете били толкова близки в отношенията си, че дори нямали теми табу помежду си. Майка и дъщеря споделяли най-съкровените си тайни и всяка от тях била стълб в живота на другата.

Натали Трифонова позира с майка си

Натали Трифонова твърди, че двете с Ванина отдавна надскочили отношенията майка – дъщеря, е вече са в територията на духовната близост между две жени. Те си споделят всичко досущ като най-добрите приятелки, за каквито се считат. Любимото им занимание е да пътуват двете заедно – вече са посетили различни екзотични локации като Дубай, Монте Карло и дори далечна Куба. Любимата им лятна ваканция е обаче е във слънчева Гърция.

Най-голямо изпитание за Натали било, когато катастрофирали в Гърция с АТВ. Майка й изпаднала в безсъзнание и това били най-голямата драма в живота на щерката. Натали не знаела дали изобщо родителката й ще се събуди и ако стори това, какво ще бъде състоянието й впоследствие. 5 дни Ванина била в безсъзнание, а през това време щерка й си изплакала очите. Слава богу, всичко приключило добре и майка и дъщеря са отново неразделни.

Последната клюка за Натали е, че отново се е разделила с дългогодишния си приятел и първа любов Доан Хасан, но това вече едва ли изненадва някого…

Източник: „Уикенд“

Leave A Reply

Your email address will not be published.

WC Captcha − 2 = 7