Мрежа

Настъпи моментът на истината за Меган и Хари

Крал Чарлз III подчерта любовта си към двойката

0 3 104

Настъпи моментът на истината за херцозите на Съсекс – Меган Маркъл и принц Хари.

Както вече стана ясно, крал Чарлз III направи своето първо официално обръщение към нацията.
Той направи това от кабинета си в Бъкингамския дворец, откъдето даваше изявления и покойната му майка – кралица Елизабет Втора.

Новите титли на принц Уилям и съпругата му Кейт Мидълтън бяха сред най-важните неща, които новият крал съобщи. Както вече стана ясно отсега нататък двойката добавят към останалите си титли и званията „принц и принцеса на Уелс“.

Мнозина прочетоха това изявление като намек, че именно принц Уилям ще е престолонаследникът, който ще седне на трона след крал Чарлз III.
Той обаче не пропусна да спомене в речта си и другия си син – принц Хари. При все, че по-малкият брат не получи нова титла, крал Чарлз III не пропусна да подчертае топлите отношения с наследника му.

Новият монарх на Великобритания не пропусна възможността да подчертае, че иска да признае пред всички голямата си любов към принц Хари и неговата съпруга Меган Маркъл. Той им пожела щастие в изграждането на живота им зад Океана.

Припомняме, че принц Хари не успя да пристигне навреме в двореца Балморал, за да се сбогува с баба си. По време на посещението му, той не бе придружен от съпругата си Меган Маркъл.
Източник: blitz.bg

Leave A Reply

Your email address will not be published.

WC Captcha 75 − = 65