Мрежа

Мис „Китай 2019“ гостува на Царица Роза в Казанлък

0 429

Мис „Китай 2019“ гостува днес на тазгодишната „Царица Роза“ Вероника Кънева в емблематичния за Казанлък Музей на розата. Красавицата Роузи Джу Син е в състава на китайска бизнес делегация, която пристигна в Казанлък с цел създаване на нови партньорски контакти, съобщиха от пресцентъра на общината. В делегацията е и Лили Джанг – генерален стилист на конкурса „Мис Китай“, официален дизайнер на Мис „Китай Вселена 2019“ и представители на бизнеса от Шанхай. Тe бяха силно впечатлени от музейната експозиция и подариха на кмета на Казанлък Галина Стоянова изглед от Шанхай от 1928 година, изобразен върху фина коприна.

„Тя е много красива млада дама!“, възкликна Вероника Кънева по адрес на Роузи Син. Вероника, която тази година завърши средното си образование и мечтае да стане модел, призна, че на свой ред е впечатлена от участията на Роузи в киното, както и от кариерата й на професионален гримьор и модел. Царица „Роза 2019“ пожела успех на Роузи Син, на която й предстои да представи Китай на световния финал на „Мис Вселена 2019“ във Филипините през декември тази година.

Мис Китай е имала избор, но от всички възможни победителки в различни конкурси за красота в страната, изрично е избрала да се запознае с казанлъшката Царица. За краткия си престой у нас делегацията от Китай проведе срещи с представители на бизнеса от Казанлък и посети някои от забележителностите в Долината на тракийските царе.

Източник: https:www.24chasa.bg

Leave A Reply

Your email address will not be published.

WC Captcha 19 − = 15