Мрежа

Мара Отварачката остана без скъпия си подарък

Изглежда това е практика на Миро Дзвера

0 4 709

Оказва се, че луксозното Бентли, което бе подарено на Мара Отварачката от новия й мъж Мирослав Стоянов, по-известен като Миро Дзвера, вече е в миналото.

Припомняме, че тя получи луксозното возило като подарък за рождения й ден, който бе на 13 януари. Няма и шест месеца по-късно, колата е обявена за продажба, при това забележете – от автокъщата на мъжа й.

Към днешна дата Мара Отварачката и Миро Дзвера отдъхват в Гърция и се наслаждават на вкусна храна. През това време Бентлито на пенсионираната вече чалгаджийка е в очакване на новите си собственици.

Колата е обявена за продан срещу „скромната“ сума от 230 хиляди евро. По всичко личи, че инфлацията е ударила и по цената на автомобилите, разбира се в посока нагоре.
Истината е, че автокъщата на мъжа й жъне небивал успех предвид факта, че друг не внася употребявани автомобили, каквито той предлага.

В началото на тази година цената на Bentley Flying Spur W 12 бе на цена 422 499 лева. След плащането на разноските по регистрация и всички застраховки на возилото, цената е нараснала до 450 хиляди лева. При все, че Бентлито привлича много погледи, все още никой не е извадил близо половин милион, за да стане негов притежател.

Припомняме, че скъпият автомобил бе подарен на Мара Отварачката по повод 40-я й рожден ден. Тя разбира се не пропусна да се похвали, публикувайки редица снимки и видеа с него. И очевидно е имала право да побърза да запечата момента, имайки предвид, че явно автомобилът е бил за временна употреба.

Запознати издават, че мъжът й вкарва от чужбина скъпи автомобили на малко километри, които шофират той и жените му за известно време. Това се случва в продължение на 2-3 месеца, след като ги регистрира на фирмата му. След това ги обявявал за продажба.

Не по-различен е и случаят със скъпарското Бентли на Мара Отварачката, с което тя толкова много се хвалеше.
По същия начин бившата съпруга на Миро Дзвера е шофирала луксозни оборотни коли, но за нейно огромно съжаление към днешна дата е лишена от тази възможност.
Източник: Уикенд

Leave A Reply

Your email address will not be published.

WC Captcha 4 + 6 =