Мрежа

Майката-убийца Лилия гледала безучастно как лекарите опитват да спасят дъщеричката й (Ритуално убийство в основата на трагедията?)

0 1

Майката-убийца от Желязно Лилия е гледала безучастно как лекарите се мъчат да спасят живота на дъщеричката й, узна Мрежа.

Споед изтоочници от болницата в Пловдив, където се намира 31-годишната жена и до момента, тя е постъпила там в пълно съзнание и насяно със случващото се. Тя обаче е запазила пълно мълчание и без капчица емоция е гледала как медиците реанимират 8-годишната Виви, за да я върнат към живота. За съжаление, неуспешно.

Всичко това навежда разследващите на мисълта, че става въпрос за ритуално убийство и самоубийство. Първо, заради избраната неслучайно дата – 1 юни, Денят на детето. Второ, заради факта, че майката сутринта е станала, изкъпала е Виви и с особено внимание е приготвила и двете, като облякла и нея, и себе си в чисто нови, хубави дрехи. След което хладнокръвно взела ножа и пробола многократно детето си в сърцето.

Криминалистите смятат още, че Лилия е имала психично заболяване, което обаче криела от близките си. Тя все още е с опасност за живота след като се наръга многократно в корема след като уби момиченцето си.

Състоянието й обаче е стабилизирано и тя е в медикаментозна кома. Проверява се версията за намесен трети човек, но тя е малко вероятна.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

WC Captcha 89 − 83 =