Мрежа

Луиза Григорова-Макариев се снима в нов музикален клип

0 0

Младата актриса Луиза Григорова-Макариев ще участва в музикалния клип на песента Feel the rush на Бояна Желязкова. Луиза ще си партнира с Давид Крумов, с когото влизат в ролята на едно човешко съзнание, разделено между материалния и духовния свят. Клипът е продуциран от Йордан Янков и Марин Живков, които са се заели и с цялостната му продукция.

С Луиза продуцентите са се срещнали на фестивала “The Bridge” (“Мостът”), който се състоя това лято във Видин, и бързо са се харесали. “Давид е млад (както целия екип – бел. авт.) но е изключително талантлив актьор”, казва Марин Живков.

Актьорите снимат на няколко различни места в България, сред които са и живописните гледки около язовирите Пасарел и Студена. “Клипът показва двойнствеността, която съществува във всеки човек, как сме принудени да намерим баланс, което не е никак лесно, а загубата му води до пропуска на малките моменти в живота. Точно те са най-ценни. Ако не се определяш като личност, е много трудно да ги видиш като нещо съществено”, така Живков обяснява идеята зад продукцията.

Клипът предстои да излезе наесен.

Източник: https:www.24chasa.bg

Leave A Reply

Your email address will not be published.

WC Captcha − 2 = 1