Мрежа

Линда Петкова скандализира с вида си (ФОТО)

Това далеч не е първата й такава изцепка

0 536

Съпрузите Линда и Кирил Петкови не спират да скандализират обществото.„

Бившата премиерша Линда Петкова се появи в скандален вид пред насъбралото се множество пред Народния театър в очакване на спектакъла „Хъшове“. Сред присъстващите имаше и ВИП персони като кмета на столицата Йорданка Фандъкова.

Канадката бе пременена в твърде къса и неподходяща за фигурата й малка черна рокля, която оголваше ръцете й и направи огромните й татуировки обществено достояние.

Вероятно си спомняте, че това далеч не е първият път, в който Линда Петкова оставя всички без думи със странните си тоалети. Преди време двамата с експремиера Кирил Петков посетиха Рим по случай 24 май.

Облеклото на Линда Петкова и тогава породи вълна от коментари в мрежата. За визитата си тя бе заложила на рокля с флорални мотиви от няколко цвята, която бе комбинирала с черно спортно-елегантно сако.
Това, което предизвика истински фурор обаче бяха обувките й. Вместо да заложи на класически обувки с токче, тя бе обула тип пантофки, при това забележете със закопчаване тип „лепенка“.

Очевидно приумиците й по отношение на облеклото ще продължат да ни изненадват и занапред. Така и не става ясно обаче защо поне по време на премиерстването на съпруга й не е имала съветник по облеклото.
Източник: blitz.bg

Leave A Reply

Your email address will not be published.

WC Captcha 66 − 59 =