Мрежа

Лили Иванова с ковид? Певицата изненадващо отмени участие за 60 бона

0 429

Лили Иванова е с ковид, шушука се упорито в музикалните среди, узна Mreja.

Певицата е трябвало да пее на фирмено парти тази събота, за което е имала уговорка да получи хонорар на стойност 60 000 лева. Самата тя е потвърдила ангажимента, но буквално в последния момент е уведомила организаторите, че не е в състояние да изпълни договора – нещо, което изобщо не е в неин стил.

Като причина звездата е изтъкнала „здравословно неразположение“. Неин човек се е свързал с екипа на компанията в петък вечерта, за да ги уведоми, че примата не е в състояните да се яви. Запознати издават, че той е звучал изключително притеснен и гарантирал, че капарото от 60-те бона ще бъде върнато в рамките на дни.

Човекът е казал, че певицата не е добре здравословни и не е в състояните да пее. На притеснените въпроси на организаторите за състояните й отвърнал, че не може да даде повече информация.

Сигурни източници издават, че Лили е болна от ковид. Тя се е заразила, въпреки, че спазва драконовски мерки, за да се пази. Слава Богу, състоянието й не е сериозно и тя се лекува в дома си. За да се възстанови по-бързо, лекарите са й казали да си почива активно.

Не се знае дали изпълнителката има поставена трета доза ваксина, но със сигурност има две.

Източник: Лупа

Leave A Reply

Your email address will not be published.

WC Captcha 73 − = 64