Мрежа

Късметлия от Пловдив спечели мега джакпота в предаването Национална лотария

0 1

Късметлия от Пловдив триумфира с мега джакпот в размер на 250 000 лева в предаването Национална лотария на 5 октомври по NOVA.

Щастливецът е 64-годишният Дончо Спасов, който с увереност и лекота стигна до последната сфера в играта.

Благодарение на числото 43 пловдивчанинът победи конкурентите си и получи шанс да изпробва късмета си за мега джакпот, достигащ 2 400 000 лева. Той определи точния размер на печалбата с помощта на „Колелото на късмета“, което спря на сектора със сумата от 250 000 лева.

Финалистът се изправи пред сферите, започна уверено своята игра и даде цели седем правилни предположения. Те му осигуриха сумата от 50 000 лева. Точно на предпоследната сфера обаче Дончо направи грешка. Той я прие съвсем спокойно и без колебание заяви, че ще продължи докрай. Кураж му дадоха неговата дъщеря и зет му, които му стискаха палци в публиката. Дончо рискува и печалбата му нарасна с още 10 000 лева. Числото в сферата беше „41“. Отново без колебание участникът предположи, че следващото ще е по-малко и позна. В последната сфера се падна числото „39“ и късметлията спечели мега джакпота.

Дончо сподели, че ще реши за какво ще изхарчи парите заедно със семейството си. Той работи в БДЖ. Семеен е, с две деца и три внучета. Най-често изпробва късмета си с билетите „Златните пирамиди“ и „Императорски кръстословици“.

С чисто нов автомобил от шоуто си тръгна Юлиян Паракосов от село Осиково, който финишира първи в играта „На крачка от късмета“. Късметлията е на 38 години. По професия е автомонтьор. Владимир Маринов пък победи в играта „Сейфове“, утрои печалбата си и грабна 21 000 лева. Щастливецът ще използва парите за екскурзии със семейството си.

Източник: https:www.24chasa.bg

Leave A Reply

Your email address will not be published.

WC Captcha 77 − 73 =