Мрежа

Кристиан Костов намекна за мъжката си страна

Младият изпълнител Кристиан Костов, който по принцип има уклон към женското начало, намекна и за своята мъжка страна

Кристиан пусна снимка с набола брада
0 7 598

22-годишният Кристиан Костов изненада фенове и хейтъри, като показа снимка с едва набола брада, която придаваше по-мъжествен вид на излъчването му. Изпълнителят, който стана разпознаваем след като пя в „Х Фактор“ преди 7 години, сам сподели под фотоса си, че по този начин изглежда с няколкодневна брада.

Причината обаче не е желанието на Крис да изглежда вече като млад мъж. Обстоятелствата са твърде прозаични – певецът получил хранително натравяне и прекарал няколко дни под завивките на легло и по това време занемарил външния си вид. А в неговия стил е да изглежда с гладко обръсната кожа – женски тип, подчертан с грим. За никого не е тайна, че Кристиан Костов обича да изглежда като жена и по-скоро външния му вид е в стила на андрогин.

Кристиан пусна снимка с набола брада

Въпреки че изглежда така с методична упоритост, Крис отрича да е гей. Той твърди, че просто е екстравагантен и затова се носи и гримира по този начин. Последно време младия певец живее и работи в Русия, тъй като има руски корени. Изпълнителят споделя, че семейството му изкарало тежко коронавирусната пандемия. Заразата отнела дори любимия дядо на певеца и това докарало Костов до депресия. С психологическа терапия обаче той почти се измъкнал от душевната дупка.

Източник: „Уикенд

Leave A Reply

Your email address will not be published.

WC Captcha − 7 = 1