Мрежа

Крал Чарлз Трети от 20 години чакал майка си да умре, а я мразел от 40

0 371 505

Новият лидер на британската монархия е бил в конфликт с майка си почти половин век!

Елизабет Втора си замина, но с нейната смърт се разкриха интересни подробности от Бъкингамския дворец. Новият крал на Великобритания Чарлз Трети не страда особено много за майка си.

Бащата на Уилям и Хари не се разбирал с жената, която го е родила, от над 40 години. Причината е, че тя го е заставила да се ожени за Даяна Спенсър, която по-късно се оказа кошмар за кралската фамилия.

В началото на 80-те Чарлз е лудо влюбен в Камила Паркър, която сега му е съпруга. По онова време обаче тя е омъжена за друг и затова Елизабет Втора забранила на сина си да бъде с нея и го оженила за Даяна.

Развръзката е ясна на всички. Между Чарлз и Даяна не се получи, защото той й изневеряваше с Камила, Даяна почина, а след това Камила се разведе и най-после се омъжи за Чарлз.

Първородният син на Елизабет и Филип обаче така и не простил на майка си, че му е пропиляла най-хубавите години в брак с жена, която не обича. От 40 години взаимоотношенията между двамата били само за пред хората.

С времето Чарлз започнал да чака все по-нетърпеливо коронясването си, но майка му упорито не умирала. Цели 20 години той очаквал кончината й и затова сега изобщо не страдал.

Източник: Crimesbg.com

Leave A Reply

Your email address will not be published.

WC Captcha 55 + = 58