Мрежа

Крах за Боби Ваклинов! От любим репортер се превърна в американска подлога

1 21 722

Боби Ваклинов разочарова много хора!

Един от любимците на зрителите пред малкия екран се провали тотално в очите им. Боби Ваклинов, който беше известен с неудобните си въпроси и дръзкото си поведение, сега вече наблюдаваме всичките тези негови качества само в една посока.

Ваклинов заряза изцяло безпристрастието, макар то да е задължително за журналистиката. В момента той е сред най-ревностните защитници на Запада и най-големите критици на Русия.

Почти всички публикации на Боби в социалната мрежа са свързани с обяснения колко голям агресор е Владимир Путин и как всичко руско, едва ли не, е дъното. Това бие на сериозна пропаганда от страна на репортера, станал известен с работата си в „Господари на ефира“.

Боби Ваклинов дори си позволи да обвини Русия, че е отслабила Украйна икономически чрез „Турски поток“, който минава през България. Не става ясно от думите му защо Русия е длъжна да пази икономическата стабилност на Украйна.

Много от критиките към Ваклинов са, че е „клекнал“ на новата власт в лицето на Кирил Петков и Асен Василев. До момента той критикува ,ДПС, ГЕРБ, БСП, „Възраждане“ и ИТН често, но против „Продължаваме промяната“ не е казал нито дума.

Хората действително го харесваха, когато раздаваше „Златен скункс“, но сега го намират по-скоро за продажник.

1 Comment
  1. Megan says

    Great site! I am loving it!! Will come back again. I am bookmarking youjr fededs also

    My web site – exam preparation materials (Megan)

Leave A Reply

Your email address will not be published.

WC Captcha 75 − 66 =