Мрежа

Котка изпрати гола снимка на стопанката си на непознат (Снимки)

0 108

Котка постави стопанката си в неудобно положение, изпращайки нейна разголена снимка на непознат, пише в. „Дейли стар“, цитиран от БТА. 

Двадесет и седем годишната Серена Дероса от Дерби, Великобритания, която се изявява като глемър модел, си направила топлес фото, за да ознаменува подобрения си бюст.

Пищната дама няма обяснение какво точно се е случило, докато е оставила 5-месечното си коте Ейнджъл за кратко без надзор. Сега обаче Дероса упреква животинчето за гафа, в резултат на който снимката на разголената й гръд се е озовала при потенциален продавач на автомобил.

Серена Дероса разказва, че е писала на продавача във Фейсбук Месинджър, за да разбере дали харесания от нея автомобил „Ауди А3“ все още е наличен. Когато впоследствие проверила съобщенията си, установила, че непознатият някак е получил три снимки, сред които и разголеното фото.

Жената скоро осъзнала, че е възможно гафът да е станал, когато е излязла за малко от стаята и е оставила котето без надзор. Изглежда животинчето се е „заиграло“ с телефона, чийто екран не бил заключен, и е успяло да „маркира и изпрати“ снимките на непознатия.

„Когато осъзнах какво се е случило, ми се прииска да умра, толкова ме беше срам. Просто пожелах земята да се разтвори и да ме погълне. Опитах се да изтрия снимките, но не успях. Извиних се на човека, видях, че е прочел съобщението ми, но така и не получих отговор“, споделя Серена Дероса.

Конфузната дама допълва, че заради неловката случка се отказала от намерението за закупи „Ауди“, и сега се оглежда за „Мерцедес“ или BMW. Дероса казва още, че е успяла да погледне на ситуацията откъм смешната й страна, след като е споделила за гафа с приятелите си.

„Вече ще си знам урока – да не оставя Ейнджъл с телефон с незаключен екран“, категорична е моделката.

Източник: https:www.24chasa.bg

Leave A Reply

Your email address will not be published.