Южна Америка ще има нов футболен шампион

https://mreja.bg/komentar/yuzhna-amerika-shte-ima-nov-futbolen-shampion/78467 Mreja.bg
Южна Америка ще има нов футболен шампион


След 2 поредни титли на “Копа Америка” Чили сдаде трофея. Във втория полуфинал на южноамериканското футболно първенство Артуро Видал, Алексис Санчес и компания бяха разбити 0:3 от Перу. В Порто Алегре до 38-ата мин Едисон Флорес и Виктор Йотун направиха резултата 2:0 за “инките”. В продължението Паоло Гереро вкара за 3:0.

В същото време се появиха информации, че в първия полуфинал между Бразилия и Аржентина съдиите не са могли да комуникират помежду си и съответно да използват системата за видеонаблюдение.

Причината е присъствие в Бело Оризонте на президента на Бразилия Жаир Болсонаро. Заради мерки за безопасност от охраната му са заглушавали сигналите на стадиона. От КОНМЕБОЛ отрекоха това да се е отразило на работата на реферите.

Бразилия би Арженти 2:0, а Лионел Меси имаше претенции за 2 неотсъдени дузпи, като попита защо има ВАР, след като не се използва.

Финалът на “Копа Америка” е в неделя от 23 ч българско време.

Източник: https:www.24chasa.bg


0 Коментара

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.