Ученик удря телефона на учителка, задига дневника

https://mreja.bg/komentar/uchenik-udrya-telefona-na-uchitelka-zadiga-dnevnika/78239 Mreja.bg
Ученик удря телефона на учителка, задига дневника


Нова шокираща агресия на ученик към учителка разкри трагичната картинка на родното образование. За случката се разбра днес, след като клипове от екшъна започнаха да циркулират в социалните мрежи. На тях се вижда как момче на видима възраст около 16 години проявява агресия спрямо преподавателката си и задига дневника.

Ученикът принуждава учителката да му пише тройка вместо двойка, след което удря с пръчка личния й телефон, а накрая грабва дневника на класа и си тръгва. На първия клип момчето започва да прегръща учителката и вероятно в знак на еуфория от получена оценка да я тресе. Секунди след това младежът се отправя към вратата на класната стая и я затваря, а после събаря съвсем нарочно предмети, поставени върху гардероба.

Бруталната сцена се разиграва в средно училище "Паисий Хилендарски" в Пловдив и е заснета от съученици на развилнялия се тийнейджър. Той е получил двойка заради това, че не е изпълнил изискванията на учителя си. Това от своя страна е провокирало агресивното поведение в клас. Пред TrafficNews директорът на РИО Пловдив Иванка Киркова заяви, че са запознати със случая и в следващата седмица ще бъде направена проверка.

Източник: https:www.24chasa.bg


0 Коментара

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.