Тони Димитрова се снима с папагала на Слави Трифонов

https://mreja.bg/komentar/toni-dimitrova-se-snima-s-papagala-na-slavi-trifonov/78329 Mreja.bg
Тони Димитрова се снима с папагала на Слави Трифонов


“Първия път бях шашардисана, защото не бяха ме кацали папагали, а те и големи такива, обаче сега изобщо не се притесних”, разказа Тони Димитрова, след като се снима с говорещите птици на изложба в Бургас.

За първи път певицата хваща в ръцете си папагал преди 3 години. След като преодолява първоначалния стрес, ѝ става интересно. Затова сега отново отишла да разгледа големите птици, сред които е и папагалът на Слави Трифонов. (В един период от шоуто птицата беше неизменен гост в студиото - б.а.). “Те са и дресирани, единият - златничък, докато ми стоя днес на рамото, дресьорът му вика: “Айде, целуни Тони” и той ме целуна, даже три пъти”, разказа певицата. Тя не е отглеждала птици досега. Единственият ѝ по-близък допир бил с гларусите, които редовно се заклещват на терасата ѝ, а тя ги спасявала, като вика приятели да ги измъкват. Във фризьорския салон, който посещава, също имало папагалче, което тя научила да подсвирква мелодия. “Всеки път след мен започваше да я къдри”, обяснява тя. В дома си Димитрова опитомявала през годините котки, кучета и рибки. През април починало кучето ѝ, затова наскоро осиновила друго от приют. С рибките също имала лош опит. Всеки път, когато някой от обитателите на аквариума ѝ умирал, дъщеря ѝ изпадала в драми.

“След една година, като си отидоха всички рибки, върнах аквариума и не исках вече”, разказва Димитрова.

Източник: https:www.24chasa.bg


0 Коментара

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.