Шофьорът на колата, блъснала се с автобус край Рибарица, загубил контрол и влязъл в насрещното

https://mreja.bg/komentar/shofyorat-na-kolata-blasnala-se-s-avtobus-kray-ribarica-zagubil-kontrol-i-vlyazal-v-nasreshtnoto/78337 Mreja.bg
Шофьорът на колата, блъснала се с автобус край Рибарица, загубил контрол и влязъл в насрещното


Загуба на управление на автомобила е причина за катастрофата, станала вчера на пътя Тетевен - Рибарица с автобус, превозващ деца след лагер в курортното село. Това съобщават от областната дирекция на МВР в Ловеч. При инцидента загина шофьорът на лекия автомобил, предава БТА.

След като е загубил управление над автомобила, е навлязъл в лентата за насрещно движение и се е ударил в автобуса. В резултат на инцидента 36-годишният мъж е починал на място, а двамата пътници от автомобила са настанени за лечение в болница. От автобуса няма пострадали, шофьорът и пътниците са без наранявания. Пробата за алкохол на водача на автобуса е отрицателна, посочват от полицията.

Източник: https:www.24chasa.bg


0 Коментара

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.